Paisatges
 

Menú
---

- Events
- Panoramiques
- Baixa les fotografies
- Darrera actualització:10-09-2015
     

Grup Excursionista
Mitja Horeta Tres Quarts
---

     

Cerca una excursió
---

 
     

Transports
Simonet Fuster SL.
---

 
   

Sonovision Auto-Radio
---

Criador de Golden y Labrador
---

 

 
BENVINGUT!!

Nosaltres som un grup que ens dedicam a fer excursions per la nostra illa, encara que, qualque vegada a l'any realitzem un viatge a fora, com per exemple Cabrera. Aquest grup sorgí a mitjans de l'any 1.997, encara que durant els primers anys no aconseguirem gaire èxit, però ara, el nombre d'excursionistes ha augmentat i es troba entre els trenta i els quaranta, encara que pot variar.
Les persones que han fet que aquesta activitat segueixi endavant són en Tià Vallbona, que va ser el primer guia d'aquest col·lectiu, Joan Figuerola, Miquel Miralles, Joana Noguera i Maria Teresa, però sempre amb l'ajuda de la resta de membres del grup que fan que tot això sigui possible. Ara els guies han canviat, són en Simó i na Dolors, una parella que coneixen la serra mallorquina.
Per això hem fet aquesta pàgina amb la intenció de que la gent conegui les nostres aficions, la nostra manera d'actuar, les aventures que junts ens atrevim a fer, i sobretot tenir un lloc on cada dia poder exposar les fotografies de les excursions que anam fent día darrera día!! Esper que us agradi!!

 
PRÒXIMA EXCURSIÓ
 
NOTICIES

 

Dia 22-01-2010:

Aquí baix tenim una foto d’en Juan fent amics. 

Dia 18-01-2010:

Ja estan disponibles les fotografies de l'excursió:
SA CANALETA FONT DES NOGUER 

Dia 09-01-2010:

Ses Fonts Ufanes poden ser visitades diàriament pel públic, en horari de 10.00 hores a 17.00 hores.Situades en el municipi de Campanet i declarades monument natural per la comunitat autònoma. 

Dia 30-11-2009:

Ahir la barrera no estava amb cadenat al seu pas per és Rafal i van confiar que no es tanqui mai més. La convocatòria A Planícia, per bon camí realitzada per 18 associacions de Banyalbufar no va poder tenir major èxit.

Entorn de 400 persones es van donar cita ahir en la plaça de la Vila amb l'objectiu d'iniciar una excursió reivindicativa per a exigir el lliure pas per Camí Vell o Camí Antic de Planícia.

I així va anar. Els excursionistes van poder passar sense problemes. La barrera a l'altura de la finca d'és Rafal que impedia el pas estava sense cadenat, el que va permetre creuar-la sense contratemps.

Els assistents, no obstant això, van voler expressar el seu malestar amb la propietat d'és Rafal amb una gran xiulada per mantenir tancat el camí. En la barrera, van deixar penjats els xiulets. Tanmateix, van voler expressar la seva confiança que no es torni a tancar el Camí Vell de Planícia.

De fet, la setmana passada els titulars d'és Rafal van comunicar a la Conselleria de Medi Ambient la seva adhesió al conveni que subscriuran altres propietaris per a mantenir oberta aquesta via d'accés tradicional a la finca pública de Planícia. «Si de debò s'obre serà un objectiu complert.

Hi ha cert ressentiment perquè quan es va celebrar la compra de Planícia amb el president Francesc Antich la barrera es va obrir, però immediatament es va tancar, va indicar Francesc Albertí, en nom de les associacions convocants.

En aquesta ocasió, va reconèixer,sembla que no serà el mateix. En una setmana, les barreres d'acer es podrien substituir per unes altres de fusta per les quals es pugui passar sense problemes.

El manifest llegit per Barbara Bujosa abans de l'excursió es va referir al matrimoni Benson, que figura en representació de la societat denominada Partero SL, constituïda l'any 1999 per l'únic soci Axel Dieter Ball.

En el poc temps que duen vivint a Banyalbufar, han aconseguit que 18 associacions ens posem d'acord en un tema que considerem fonamental per al futur del poble: els camins tradicionals són públics i han d'estar oberts.

Va recordar, a més, el va intentar de Medi Ambient de crear un nou accés. Els veïns de Banyalbufar van rebre el suport de nombrosos grups excursionistes de la Illa que es van sumar a la seva reivindicació.

Els excursionistes, travessant la barrera de la finca d'és Rafal, fins a ahir tancada.< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Següent >

 

Membres del Grup
Temps

 
 

Paisatges ---

Paisatges

Paisatges

Paisatges

Paisatges

Paisatges
 
Illes Balears
 
 

 
 
 

musicbarescos.com

 
 
 

Temps
Temps

¡Pitja aqui per consultar-lo!
 
 
 

¡Mascota Octubre 1980! Temps

Mascota Octubre 1980
 

 
 
 

© 2005-2015 - Es permet l'ús total o parcial de textos i imatges sempre que no sigui per fins comercials.

Webautor: Jaume Llabrés - By: bernatllabres.com