Paisatges
 

Menú
---

- Events
- Panoramiques
- Baixa les fotografies
- Darrera actualització:10-09-2015
     

Grup Excursionista
Mitja Horeta Tres Quarts
---

     

Cerca una excursió
---

 
     

Transports
Simonet Fuster SL.
---

 
   

Sonovision Auto-Radio
---

Criador de Golden y Labrador
---

 

 
BENVINGUT!!

Nosaltres som un grup que ens dedicam a fer excursions per la nostra illa, encara que, qualque vegada a l'any realitzem un viatge a fora, com per exemple Cabrera. Aquest grup sorgí a mitjans de l'any 1.997, encara que durant els primers anys no aconseguirem gaire èxit, però ara, el nombre d'excursionistes ha augmentat i es troba entre els trenta i els quaranta, encara que pot variar.
Les persones que han fet que aquesta activitat segueixi endavant són en Tià Vallbona, que va ser el primer guia d'aquest col·lectiu, Joan Figuerola, Miquel Miralles, Joana Noguera i Maria Teresa, però sempre amb l'ajuda de la resta de membres del grup que fan que tot això sigui possible. Ara els guies han canviat, són en Simó i na Dolors, una parella que coneixen la serra mallorquina.
Per això hem fet aquesta pàgina amb la intenció de que la gent conegui les nostres aficions, la nostra manera d'actuar, les aventures que junts ens atrevim a fer, i sobretot tenir un lloc on cada dia poder exposar les fotografies de les excursions que anam fent día darrera día!! Esper que us agradi!!

 
PRÒXIMA EXCURSIÓ
 
NOTICIES

 

Dia 20-04-2010:

Ja estan disponibles les fotografies de l'excursió:PUIG DE GALATZÓ 

Dia 09-03-2010:

Ja estan disponibles les fotografies de l'excursió:ES CAPDELLÀ ESTELLENCS 

Dia 11-02-2010:

Ja estan disponibles les fotografies de l'excursió:PUIG DE SA BASSA

 

Dia 24-01-2010:

El GOB reclama a la propietat la immediata obertura del camí i a la Conselleria de Medi Ambient que faci totes les actuacions necessàries per a garantir l’accés a Planícia per aquest camí públic

Aquest diumenge dia 24 de Gener 40 membres del Grup Juvenil del GOB en col•laboració amb l’Associació Cultural de Banyalbufar Bany-Al-Bahar han realitzat una excursió reinvindicativa per reclamar l’obertura del camí públic de Planícia. En arribar a la barrera que tanca el camí, a l’alçada de la finca d’Es Rafal, el grup ha desplegat una pancarta amb el lema: "Aquest camí és públic: Volem passar!".

El GOB sol•licita a la propietat l’obertura immediata del Camí Vell de Planícia i a la Conselleria de Medi Ambient que faci totes les actuacions necessàries per a garantir el dret de pas i d’accés a la finca pública de Planícia per aquest camí públic.

Recordam que el Camí Vell de Planícia és la ruta natural d’accés fins a la finca pública de Planícia, que fou comprada pel Govern de les Illes Balears ara farà tot just un any. L’antic camí parteix de la plaça de l’Ajuntament de Banyalbufar i permetia arribar a Planícia a través de Son Sanutges, s’Arboçar i la veïna possessió d’es Rafal, fins que des de l’any 2000 els propietaris d’Es Rafal impedeixen el pas, coincidint amb l’adquisició d’aquesta finca per part de la societat Partero SL.< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Següent >

 

Membres del Grup
Temps

 
 

Paisatges ---

Paisatges

Paisatges

Paisatges

Paisatges

Paisatges
 
Illes Balears
 
 

 
 
 

musicbarescos.com

 
 
 

Temps
Temps

¡Pitja aqui per consultar-lo!
 
 
 

¡Mascota Octubre 1980! Temps

Mascota Octubre 1980
 

 
 
 

© 2005-2015 - Es permet l'ús total o parcial de textos i imatges sempre que no sigui per fins comercials.

Webautor: Jaume Llabrés - By: bernatllabres.com