Paisatges
 
Untitled Document
 

  EVENTS IB3 TIRA TIRA
 

 

Font coberta de Lluc – Puig d’en Galileu, al programa Tira Tira

 

" IB3 TIRA TIRA "

Dimarts dia 05-03-2013, a les 21.35 hores, al programa Tira Tira, Rafel de Can Renou i tot l’equip caminaran per un tram de la ruta de la neu, aniran de la Font coberta de Lluc fins al puig d’en Galileu, i com no pot ser d’una altra manera, trobaran neu.

Abans de començar la ruta, Rafel coincidirà amb Andreu i Mario, els caçadors de fonts, dues persones que es dediquen a cercar i catalogar totes les fonts que hi ha a Mallorca, ja tenen en catalogades prop de 1500.

Després de caminar pel bosc de ca s’Amitger, Rafel es trobarà amb quatre membres del grup excursionista “Mitja horeta tres quarts” d’Inca, amb els quals creuarà la finca pública de Son Massip, fins a arribar a la casa de neu, on els espera una bona nevada.

En Rafel pujarà en solitari pel mític camí de ses Voltes d’en “Galileu, una de les sendes més transitades de tota la serra de Tramuntana. El paisatge és espectacular.

A la famosa i restaurada casa de neu d’en Galileu, Rafel es trobarà amb Xim Molina, un personatge que sap,i molt, de cases de neu. En Xim, amb el seu ca, en Llamp, i amb dos membres del GEM (Grup Excursionista de Mallorca), pujaran fins al puig d’en Galileu, de 1182 metres.

Puzzle
Els quatre protagonistes
Tot l’equip

L’Equip de Tira Tira i Mitja Horeta

 


 

   
 

© 2005-2015 - Es permet l'ús total o parcial de textos i imatges sempre que no sigui per fins comercials.

Webautor: Jaume Llabrés - By: bernatllabres.com